Влітку цього року я, відчуваючи якийсь недолік у вільних фінансових засобах, після роботи виїжджав потаксовать на своїй, бувалий десятці. Багато грошей мої катання не приносили, але давали представитися. У оне вечір клієнтів було багато і я катався далеко за північ, їдучи в таковскій положення Москви про яких, раніше й не думав. Відчуваючи, що очі приймаються злипатися і зсадив останнього пасажира, пустився до будинку з чіткою настановою стягувати тільки супутників. Два зустрілися мені підпилих молодиків ними не опинилися і я, вирулив на проспект, почав набирати швидкість, знаючи, що в цьому місці немає не те що пасажирів, та й автобусних зупинок. Але я промахувався. За узбіччі пасла і голосувала жінка з рюкзаком. На моє радість тішила практично безлюдна і її ніхто ще не підібрав. Тільки обігнавши її, я став і в дзеркалі заднього виду помітив, але я дочекався в той час як у відкритому вікні здалося красиве радующееся обличчя і задав питання куди їй - Строгино - І грошей, ні? - Посміхнувся я у відповідь, не дивлячись на те що і був знайомий c, що відшукав попутницю - Неа - Ну, сідай - АЛЕ ви мене не ізнасілуете? - Посерйознішала дівчина - Ну, до будинку в кожному разі довезу, обіцяю. - Зареготав я у відповідь. Вона пару миттєвостей подумала і також посміхнувшись забралася в машину - Тільки я одразу повідомлю і хіба що в ментовку Вас віддам, - приголомшила мене супутниця, ледве машина рушила - Домовилися, що - небудь придумаю. - Зареготав я і поміняв тему. - Щож ти о другій ночі майстра на іншому кінці Москви - Але, у подружки бажала заночувати, а у неї батько п'яний несподівано приперся. Було потрібно линяти - Такий Злидень - Та не, так як п'яний мізки китайської ложкою виїдає. Терпіти його не можу. Найпаче він до мене приставав вже як - то. Насилу відбилася - Таке відчуття, що тебе всі домагаються. Навіть в мені злочинця бачиш, але я білий і пухнастий - ТАК. Всі ви такі, - жінка посміхнулася і, затягнувши бейсболку, зробилася опахівать себе, як Вєрку. Це завдало мені можливість у світі пробігають ліхтарів трохи краще розглянути її обличчя. З високими, та ласкавими вилицями і бідовий блакитними оченятами. Русяве волосся голі дівчата 18 років відео укладені каре обрамляли дуже прекрасне личко - АЛЕ я невинність зберігаю, - сказала вона, добуваючи з портфеля пляшку пива. - У вас можна пити - Можна. АЛЕ для чого тобі невинність Ніколи не пізно її втратити, - глибокодумно сказала супутниця в той час як мій погляд позначав приховану під курткою бюст другого і добре хіба не третього розміру - АЛЕ тобі сколечко років - Таке питання жінкам не задають - АЛЕ не дивлячись на те що б ім'я можна дізнатися - Аня - Страх як люблю також, - сказала Аня і приклалася до шийки - Мабуть ти ще й куриш - Ні, це шкідливо - Незвичайні у тебе принципи, та добре, що вони є - Мама теж так повідомляє та виходячи з цього пиво мені дозволяє ще років з десять, та трохи - Цікава у тебе мама - Але, найкраща. Вам би сподобалася. Вона багатьом подобається, тільки тато від нас пішов до іншої - Так ти що ж і з юнаками не гуляєш? - Постановив поміняти я тему, не бажаючи дертися в домашні справи - З якої причини ж? Гуляю. Та дуже руки розпускати не даю - Виходить. Я з якої причини питаю - спермотоксикоз річ така. Вежу знесе і не застопорити, - радіючи, почав продавлювати я - Нічого. Приміром відсмоктати можна або хіба не хочеться пензлем у тому місці, - весело поглядаючи на мене, сказала Аня - А ти, що класні минеться робиш - Ну, моєму юнакові подобається - У тебе й юнак є. АЛЕ минеться з проковтнуть - Є, але з проковтнути це як. Молоку тягнути. Я її недолюблюю. Випльовують - Ні, з проковтнув це цілий член повністю заковтувати. - А так впору якщо. Я так не робила. Але нудити буде - А, ну це не цікаво. З проковтнув це самий смак. А нудити після припинить, тільки потрібно натренуватися. Але потім будь-якого хлопця до себе цим прив'язати зможеш. Буде за тобою ходити, як на мотузочці. Діалог припинився. Я кермував, а Аня про що - то думаючи посмоктувала пиво - До речі і пляшку наполовину в автороти брала, - сказав я притихлої дівчині. - Ролики в інеті є з її фільму. Ця репліка змусила Аню поглянути на пляшку, але я зареготав. Після вона приєдналася Це який так у неї рот.
нові прно фото
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1