Вона ж співачка голосиста. Головне глибина. АЛЕ себе випускаєш голубити? - Поміняв я тему, невибагливо опускаючи ПРАВУ руку на приховане брюками стегно дівчини - Хіба юнак хороший. Своєму даю - А я хороший - Ще не знаю - Усвідомив, - я прибрав кисть з її стегна. Через пару хвилин ми свертелі з Волоколамкі до Щукінське. У парку Аня попросила зупинити - Мені в туалет потрібно. Я з'їхав на ліве узбіччя і зупинився - Тільки цур не підглядати, - весело блиснувши очима, попередила Аня. І метнувши безлюдну пляшку в кущі, пішла слідом. Я зійшов і закурив, зазначивши що жінка відійшла близько і присіла давши в бік дороги - Будь ласка, а говорив, що не будеш підглядати, - пролунав позаду голос Ані, ледве я встиг закинути і розжувати м'ятну пастилки - Не міг відмовити собі в насолоді, розвернувся до неї я. - Обожнюю підглядати за пісяючий дамами - Фі! Збоченець, - при дівчата танцювали чортенята - З якої причини збоченець. Звичайно сам факт сечовипускання мене не цікавить, та дамське піхву завжди привабливо І багато ти бачив в пітьмі - Мало, - змайстрував я сумне обличчя, але потім миттєво спокусив до себе дівчину і подивився прі. - Хотілося б більшого. Я притиснув її до себе й припав до пишних червоним губок. Після вона відповіла на поцілунок і мої руки, блукали вздовж спини спустилися на її попку, стиснувши через тканину джинс. Відірвавшись від її бухт я жартома куснув проглядуваною крізь майку соски, відзначивши про себе що на ній дуже ласкавий ліфчик - Я повторю своє питання: я тобі подобаюся - Що прям тут? - Розчервоніла Аня, з великим подивом дивилась на мене - Можна і тут, а якраз і від'їхати тільки в парк. У тому місці нас не турбувати. Я тебе дам, - сказав я, помітивши сумнів при дівчини. - Поїхали - Вирушили. Ми потоки в машину. Аня була трошки напружена, поки я вирулював на покірну стежку через парк, та моєї руки, що залізли їй під майку, не прибирала. Застопоривши машину, я зійшов і відваривши пасажирські двері, спустився перед дівчиною  на коліна і поцілував в бухти. Мої руки ковзали по її тілу, вона дозволила мені скинути з неї майку і пріспустів бюстгальтер я припав до її юний пружних грудей, покусуючи і посмоктуючи рожеві соски. Після, знявши з дівчини штани, ми перемістилися голі дівчата 18 років відео на заднє сидіння, де Ганна лягла на спину, але я розташувавшись у дверях, підкорився між її ніг і відсунувши трусики припав до її вже вологою киска. Симпатичний аромат дівочого єства пестив мої ніздрі, поки я любовно мовою злизував її соки і пестив горбок клітора. АЛЕ мої руки в цей час пестили її пружні груди. Практично через хвилину Аня вигнулась упряжжю, затиснувши проробляю ногами і протяжно застогнала, та я не став і пестив її поки вона одна не усунула мене від своєї набряклої і розчервонілий печерки, тут я підтягнувся і припав до її губ. Після я відчув її руки, що пестять мій піднявся член. Я відколовся від її губ - спорудили мені мине