Ладога, пароплав йде до Пітера. Вже закінчується прозорий жовтень, вдень кілька разів зав'язувався злива c поривчастим вітром. Ладога розкачалася, зробилася Пароплав затримали на декілька годин в бухти острова і ми ще кілька ходиків бродили по кам'янистих стежками. Ми замерзли і промокли, а нам добре від такого холодного сонця і дощу. Вже похмуро і, нарешті, пароплав сходить до Ладоги. Острів чорним осколком граніту зривається в ніч. Розгойдує, в ресторані ловимо миски, нам весело, нас не колише, тільки регочемо, стикаючись ліктями в гонитві за подорожує піалою. Після вечері ми переходимо в панів і зовсім виганяємо денную вогкою коньяком. Етносу майже немає. Порушення дня ще не вляглося, бренді зігрів і заново хочеться відчути різкий холодний вітер. Ми вбиратися. Вихід на нижню палубу закритий - її захльостує хвилею. Ми підемо на 3 та йдемо до дзьоба, на оне шматочок палуби. Кінопрожектор йде нескінченним конусом у темряву. Розгойдує помітно. Ми доходимо до лееров і в цю секундочку палуба швидко гупає вниз і як в уповільненому стереокіно у світі кінопрожектори піднімається стіна бризок, якась через секундочку обрушується на нас крижаним проливним. Вода стікає по обличчю. Швидше і теплу соту каюти. У тому місці, тепло і затишно. У тому місці музичка і теплий душ. Скидаємо ветровки, зриваємо одяг і в душ, під палючі колючі струменя ватажки. Душ невеликий і тісний і ми притискаємо приятель голі дівчата 18 років відео до приятеля, щоб стрімкіше наповнити теплом наші тіла. Неспішно ми согреваемя і розслабляємося, холод йде і прибуває солодка знемога чистого тіла. Зароджується, випадкові торкання обпалюють, при загоряється Чортячий вогник. Мої очі самі зачиняються a бухти тягнутися до твоїх бухтах, зараз вони зіллються. Твій санскрит торкнеться мого неба і чомусь ворухнеться в. Закрутитися голова, застукає в скроні кров і я перетворювати в самку і жадібну. Я вся ощушеніе персонального тіла, мені не потрібні очі, вони зачиняються самі, я тільки чую твій шепіт, o боже, що це за слова ти повідомляєш, просиш, питаєш, слова дурманять, я легко таю, розходжуся і підкорююся. Твої руки ковзають по моєму тілу, бухти знаходять соски і вони у відповідь на твою милість твердіють і набухають, руки спускаються нижче і прасують живіт Внизу живота виникає нудотно тягіучее почуття передчуття, a руки вже нижче і хочеться здорово стиснути ноги і ще на мить відстрочити, відтягнути ... Мої руки прасують твою шию і я видихаю тобі в вушко - Вирушили ..., та є. Ми палко скидаємо на підлогу матраци і легко падаємо на зім'яті
gjhyj
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1