Від нічником на стіні танцюють химерні тіні, ми тільки сповільнюємо пульс, усвідомивши раптом, що нам нікуди поспішати і беремося повільно блаженствувати один одним. Мені хочеться задихнутися в поцілунках, задихнутися від радіохвилі ласок і передчуття близькості. Твої губи таковскій жадібні, тільки колючі Шекі мало дряпають дерму, пальця погладжують і граються волоссям на лобку, твої лапи запитують дати ширше, a мова обпікає, проходить усередину, ходить дискам, спускається нижче і вже належить проходу. Моє тіло потіє, його проламують струмом, і хочеться ще, ще ... щоб це тривало вічно і раптово все тіло перекручує солодка корча, вовни накочують одна за однією і немає ні миру ні тіні є тільки щастя СФ і Подяка ... перший голод вгамований і мені вже хочеться іншого, мені хочеться споглядати і дивитися. Я тверезий - ти спочивати поряд на спині. Я ліцезрю твій весело збуджений член і мені хочеться розцілувати його і минути мовою і вологими імпульсами від головки до основи, а зціпити затверділі яйця. Хочеться заковтнути, висмоктати до останньої краплі. Я здіймав очі на твоє обличчя і ліцезрю застиглу маску наближається оргазму, чую твоє участившееся дихання і мене захльостує тепла тривожна радість. Мова торкається все частіше, губи обхоплюють щільніше, лапа стискає сильніше, але, так ..., ще Мить ... тепер ми смакуємо схожість, ми спочиває на підлозі невеликий каюти на фрегаті ідушем в ніч через темну вогку штормі Ладогу і в декількох метрах від нас за тонкою пластиковими дверима ходять інші люди, a нам немає нікоторого справи до всього світу. Зараз ми мешкаємо сим миттєво і радісні ім. Ми накрилися ковдрою і притисли голі дівчата 18 років відео приятель до приятеля, ми передихаем, та ось я знову відчуваю, що твої лапи як - то по іншому торкаються до мене, тільки більше вибагливі, ти знову шепочеш мені на вухо, перевертаєш на живіт і підкидаєш подушки. Мої кінцівки широко розсунуті, ти устраіваешся ззаду і знову зав'язується ця солодка. Я відчуваю твій мова та кисті ззаду, ти прасувати, прасувати, неспішно розсовуючи і стискаючи сідниці і торкаєшся санскритом і більше. Мені щось трошки незручно, та вічно солодко і хочеться ще і ще. Вже знову застукали в скроні срібні молоточки, і закрутилася голова, мені хочеться більше сілно відчуттів, мені хочеться, щоб ти дзвінко ляснув мене і ти вгадуєш це і чередуешь вишуканої милість c різким ляпанцем. Твої пальці виявлять аннус і вступають всередину також не залишається без захоплення. Я беруся погойдуватися і практично насаджують на твої пальці, я готова, я бажаю, я страшенно бажаю, a ти все відтягують і відтягувати цей момент, та ось я відчуваю прохолоду кольдкрема і але але, не поспішай, до кінця ... і знову ми не люди і самка, що злилися воєдино, які вгадують бажання один одного і що вимагають і беруть своє.