Як - то я бродив по нічному місту. Будинки і магазини простяглися вздовж вулиці і сяяли своїми вогнями вікнами. Дивлюся - на одному з будівель вивіска "альтер - масаж". Мені здалося цікавим і я встав за низькою сходах. Зайшовши всередину, я помітив шокував мене кінострічку. Маленький деревне настил низько над підлогою. На ньому насипаний кой-якого кумачевий порошок. І поруч сидять дві повністю голі дівчата. Дівчата сидять і пересипають кистями жменьки цього порошку. Мене цей вид голих дівчат схвилював і я відчув ворушіння члена в брюках - АЛЕ що у вас тут за масаж? - Несміливо запитав я. Дівчата пояснили ... За допомогою ось цього порошку і наших голих тіл ми надсилає клієнтові незабутні відчуття. Ви бажаєте спробувати Я ... - зам'явся я але сколечко це буде коштувати - Споруджувати це буде косу, сеанс триває тридцять хвилин. Весь цей час я невідривно дивився на голих дівчат, але член мій вже дуже стояв. - Я ... згоден. - Промовив я - Ну тут викривати. Я скинув сорочку. Почав повільно розстібати штани - Ну так, знімайте! - Усміхнулася друга жінка, припала і підтримала мені скинути бриджі. Потім вона спустила мої плавки вниз. Член був вздиблен, як рожен, та дівчат це, анітрохи не турбувало - Мда ... - промовила одна з них, на живіт ви влягтися вже не зможете. І посміхнулася Доведеться падати на спину. Я несміливо ліг на кушетку на спину. Дівчата почали запорошити моє тіло кумачевий порошком. Порошок зовсім не відчувався сухим - речовина була досить незвичайне - як ніби-то крапельки теплою вологи. Пензлями дівчата почали водити по моєму тілу, разом перемішуючи порошок. Теплі долоні їх прасували мене по стегнах, руках ... я відчував, як ломить член від збудження. Він готовий був вже підірватися. Дівчата змінили вид рухів. Одна з них лягла грудьми мені на живіт. Інша піднялася між моїх ніг і роз - лась голубити цю дівчину, натискаючи на її спину китицями. Жінка елозіла на мене голими грудьми, але она, яка була ззаду, раптово села на мої витягнуті кінцівки так, що мій член з'являвся затиснутий між її лобком і голим тілом попереду лежачої дівчини. Вони почали активно прасувати мене голі дівчата 18 років відео по всьому тілу. Долоньки двох дам злилися в єдиний рух, спільно з порошком розігріваючи моє тіло. Жінка продовжувала  лежати на мені спереду так, що я не бачив, що траплялося з моїм чле - ном за її тулубом. Я раптом відчув, як він засипався в що - щось м'яке і вологе Член відшукувався в обіймах дамській шкіри, це був чи клітор дівчини, то її долоньки. Вона так майстерно і миттєво чергувала ці переміщення всовиванія - витягування - пропрасовування долонею, що я був на піку блаженства. Все злилося в цілісне рух ... Я не бачив, що траплялося з моїм членом і вже не знав, де він знаходиться або поза. Що - то де - то хлинуло, полилося. Оргазм зайняв все моє тіло, я заплющив очі - А А А А А А А А А .... - Мимоволі закричав я. Тепла рідина шмагали, але тертя голих тіл тривало. Я навіть не знав Воно лилося і лилося ... боже мій, не закінчується. Я розплющив очі. Жінка ззаду галопувала на мені. Она, яка спереду - елозіла по животу своєї попою. Член був в тісочках і з нього лилася молока, не припиняючись ... я повільно пояснив. Усе закінчилося. Я лежав голий на кушетці, але дівчата витирали мене Рушничок. Молока залила стегна - примовляли вони підеш. Ну як, сподобалося - Так ... - пошепки промовив я, добуваючи з штанів гроші.