Деяким жінкам везе на мужиків, але іншим, молодим і, що саме незвичайне. Я зважаю. Причому вибираю - то я їх одна. Кой-коли хочеться потрахаться, забути про те, що чергова багатотиражка динаміт з черговим гонораром, у власності до пасивних гоміка, по іншому він звернув би на тебе хоча яке - то захоплення, трохи місяців не вилазив із запою, по іншому він не став би в слові "територія" викреслювати всі три "р". все це до чого. Є в мене друзі, які обделивают у свята групповушкі. Свято у них на цілий рік один - день народження гранчастого стакана. Відповідно справляється він всяку тиждень. Якщо судити з цього, типів гранчаків має, як мінімум, та більше двадцяти я поки не бачила. Супроводжується все це неподобство масовим знищенням пального. У той час як у великих. Так, що добре в цій компашке, в тому місці завжди відвідують нові люди. Збоченці. Інших, я не бачила. Раз підвернувся один сорт, так він всю ніч морив байки про те, як трахаються в Індії. Демонстрував більш багато позицій .... АЛЕ до справи і не перевалив. Інший мучив мене голі дівчата 18 років відео  чотири години. Весь цей час він розфарбовував моє тіло в темний колір. Він, бачте, трахается тільки з білявими негритянками. Я таковскій в нашому місті не бачила. АЛЕ скінчив. Загалом, на прикладі мого скорботного спокусливого досвіду я дізналася, що мужики більш обожнюють поговорити про секс, чим їм братися насправді. А В цьому випадку мені підвернулася взагалі щось таке, про що я пригадую зі змішаними почуттями огиди і втіхи. З якої причини. Чекайте, будуть і зокрема. Прекрасним цього діяча наректи було заборонено. Жахливим - теж. Сутулий, зрощені бровки над очима сіро буро зеленого забарвлення і пишні губи, і козлових борідка. Мене, як водиться, спокусила в ньому незвичність і поплатилася. Кликали його до пари зовнішності - Маркел. Цілий вечір Маркел пив, як кінь, або зграя верблюдів. Після першого та склянки він перетворився і з тихоні зробився Буяном. Юнак гучно проголошував скибочки за успішне розмноження Колобов і їжачків і оному подібне. Один скибочку, так, пролунав як - то не в струмінь і закликав тих, хто п'є виконувати "арію Ріголетто". як неодмінна ознака будь-якого узливання. Не дивно, що зламався він першим. Ще б пак! При його - то пульс. Деякий час у відкритій двері вбиральні всім плюються була видна його спина і кисті, що обіймають фаянсового приятеля. Звуки також були відповідні. Нарешті, він залишив насиджене положення, яке негайно зайняв хто - то ще, вмився, ляснув склянку зубрівки і закуски, і пустився на бокову. Скоро він знайшов поруч із собою чиє - те тіло і расщупиваніі з'являлося дамським, моїм