Зараз я запозичив позицію з ергономічнєє і став чекати її дій. Тривало чекати не довелося. Вона обхопила мій теплий член, зробилася майструвати просування вгору - вниз. Мені все це приносило божественне насолоди. Я також мірволіл, про що - то марив, мій пульс учіщался. Після, що я їй спорудив, я був настільки схвильований, що мені здавалося я ось - ось закінчиться. Я не бажав. Я бажав ще посмакувати від цих відчуттів, я як - то себе утримував. Кой-коли мій член відчував тепло від її соковитого Ротко - вона мене Спробувала своїм Ротко. Її губки стикалися голі дівчата 18 років відео до стінок члена, занурюючи його в небуття оральної порожнини, її язичек бродив по расколенному голівці. Я відчував її пірсинг у себе між ніг, що приносив нікого роду роздільне насолоду. Особливо в той час як залізячки ставилася вузди члена. Після. Оргазм я не пам'ятаю. Я напевно був на грані втрати свідомості. У момент оргазму в мене були закриті очі. Вона керувала процесом. У неї в цьому задумі були дещо - каки навички: вона приготувала пару солфеток і в момент пуску фонтану, спорудила чомусь на зразок парасольки з них над моїм брусом, що б молока пропуделяла на одяг. Однак стрілянина на стільки була сильною, що охоронні зведення не спрацювали. Я відчував як молока потрапила мені на живіт, на одяг, як вона стікала по моїй калитці. Це був пиздець. Кілька секундочек ми сиділи без спілкування і переміщення. розв'язка у фільмі виходила. Ми стали знову цілувати один одного. Я був цілий мокрий. з вагомої біг піт, сорочечка була вся волога. Низ живота. Ми првел себе в порядок. Я натягнув штани, обтер тіло платом. Вона одягла свої трусики, дотягнувшись їх у мене з кишені мокрій сорочечки , приспустила одяг. Ось тепер ми зробили час під час сеансу фільму "Еван Всемогутній
піськи фото
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1