Я ніколи не замислювався про анальний секс перш як не почув від мого приятеля татарина на ім я Раїс що він скинув телицю у якою були місячні і вона одна запропонувала йому отиметь її в тил Не дивлячись на те що багато іменують анальний підлога ще і татарським та мій приятель не дивлячись на те що і був татарином мав телицю в дуплецо перший раз Як він ужо погодився що йому цей модус статі не коштували до вподоби Ми були тут молоді Після обдарувань я більше ні про що й думати не міг як заїхати який не будь телиці під хвіст До оному часу я вже був Шім ї та й зробився тривало і наполегливо уламувати свою половину що було б добре чином наш підлогу та все було марно Один раз я її упоіл і запропонував у черговий якщо випробувати вона тривало ламалася та потім впала попередивши що якщо їй буде боляче то на першу її вимогу я зобов язаний буду припинити свої розпусні дії Вона піднялася на рак зізнатися корму у неї що треба я обожнюю жінок з пишними моделями я дбайливо намастив її очко петролатумом потім рясно змазав член що від передчуття голі дівчата 18 років відео забороненого плоду димів так що впору було обпектися Трішки помассировав очко я став легенько вводити голі дівчата 18 років відео член їй під хвіст та запізнившись ввести на полшішечкі як вона закричала і відреклася від продовження тільки що розпочатих дій Після я багато якщо пробував умовити її та нічого і не вдалося Потім з ряду причин ми розплодилися розлучення було не з угодних в слідстві що я так зненавидів жінок що перший час був готовий скінчити будь яку брехливу суку Та як кажуть час лікує і після недовгого жалоби по втраченому шлюбу я зробився бачитися з жінками та злість все ще залишалася Коли одного разу я зі своїм співучасником по бізнесу представилися з двома подругами ми покликали їх до офісу придбали дешевого вина повідомивши їх вони повірили Випивши вони погодилися Нас це трохи зніяковів але КК ще ні хто не відміняв та помітивши що дамочки зовсім не проти зайнятися з нами підлогою ми поділилися по парах Свою подругу я назвав Піонеркою Вона була досить миловидна не звертаючи уваги на свій ніжний вік багата запазуха Подільник зі своєю подругою залишився в офісі але я Піонерку повів на наш склад Ще мало пригубивши вина я став її повільно викривати вона була нетвереза та не настільки що б нічого ні усвідомлювати Ми цілувалися а мої кисті кружляли по її юному тілу Гуді у неї як лампочки у під їзді Стягнувши з мене штани вона тупо витріщилася на мій член що стирчить Я запропонував їй спорудити мені мине та з являлося і нікому його не споруджувала повідомивши я не вмію У відповідь я запропонував як в анекдоті Майструй рівно можеш
фото великі піськи
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1